„Trevio Customs“ – ypač naudingas vežantiems prekes į Didžiąją Britaniją! | Trevio

„Trevio Customs“ – ypač naudingas vežantiems prekes į Didžiąją Britaniją!

Didžiosios Britanijos apsisprendimas išstoti iš EU sukėlė daug keblumų logistikos sektoriui dar 2021 m., tačiau „Brexit“ suirutė tęsiasi ir šiemet. Jei iki 2021 metų pabaigos Didžiosios Britanijos administracija savo importuotojams taikė iš Europos Sąjungos įvežamų prekių muitinio įforminimo supaprastinimus, leidžiančius atidėti muitinės deklaracijų pateikimą, tai nuo 2022 m. sausio 1 d. šie palengvinimai nustojo galioti. Tai didelis pokytis JK importuotojams, įpareigojantis atlikti importo formalumus prieš faktiškai atvežant prekes į šią šalį.

„Trevio Customs" klientams – patogi prekių pateikimo vieta Kalvarijoje!

Atsižvelgdami į susiklosčiusią padėtį, Trevio įsteigė prekių pateikimo postą Kalvarijoje, pro kurį važiuoja visi sausuma krovinius gabenantys vežėjai į Didžiąją Britaniją. Nuo šiol „Trevio Customs“ klientai gali naudotis patogia muitinės formalumų tvarkymo vieta visą parą, o prekes muitiniam patikrinimui pateikti vienoje vietoje – Kalvarijos pasienyje esančiame Trevio.eu poste.

Daugiau jokių papildomų kilometrų!

Naudodamiesi „Trevio Customs“ paslaugomis:

  • Vairuotojai nebevažinės papildomų kilometrų pas muitinės tarpininkus ir nebegaiš darbo laiko laukdami eilėse;
  • Jūsų krovinys iš karto pajudės pas gavėją, nes šalys pateiks skaitmenizuotus dokumentus;
  • Jūsų įrašai apie krovinius bus išsaugoti archyve, todėl juos rasite greičiau.

Kviečiame įmones, eksportuojančias prekes į Didžiąją Britaniją, prisijungti prie Trevio ir muitinės formalumais pasirūpinti lengviau ir greičiau! Daugiau informacijos apie „Trevio Customs" rasite čia.