Trevio tęsia tradiciją aplankyti savo klientus - liepos mėn. aplankėme įmonę UAB „Vilniaus Baldai" | Trevio

Trevio tęsia tradiciją aplankyti gyvai savo klientus - gretose UAB „Vilniaus Baldai"

Viena iš Trevio tradicijų yra aplankyti klientus gyvai, todėl šį kartą lankėmės pas vieną iš pirmųjų mūsų klientų įmonę UAB „Vilniaus Baldai".

Įmonės sandėliuose iš arčiau susipažinome su klientų vidiniais procesais bei aptarėme mūsų darbo rezultatus ir galimybes.

Kokia mūsų istorija?

Vilniaus baldai vieni iš pirmųjų mūsų klientų, kurie nesuabejojo muitinės procesų efektyvumo idėja. Pirmąjį kartą susitikome dar 2020 Gegužės mėnesį, kuomet mūsų vadovas Dainius Berškys susisiekė su įmonės atstovu Rasa Montvidaite ir pakvietė aptarti jų muitinės formalumų tvarkymo procesą. Tuo metu įmonė muitinės formalumus tvarkė tradiciniu/popieriniu būdu ir eikvojo tam administracinius resursus.

Kokie partnerystės rezultatai?

Šiandien kartu esame įgyvendinę eksportuojamų prekių pateikimo vietos projektą, atlikę skaitmeninį auditą ir identifikavę tobulintinas sritis bei integravę duomenų pateikimą į „Trevio Customs“ platformą.

Šalia sutaupytų finansinių ir administracinių resursų, mūsų klientai taip pat prisideda prie tvarios logistikos, nes skaitmenizuodami procesus sumažina reikšmingą transporto sektoriaus šiltnamio efektą sukeliančių dujų (ŠESD) emisiją. To rezultatas – per 2022-2023 m. I ketvirtį įmonė išsaugojo 127 medžius, kurie mūsų komandos buvo pasodinti 2023 m. pradžioje Kretingos rajone!

Jeigu ateityje ir Jūsų įmonė sulauks mūsų skambučio pasikalbėti ir aptarti muitinės formalumus, neskubėkite pasakyti NE – mūsų specialistai visada yra pasiruošę išnagrinėti kiekvieną įmonės atvejį individualiai ir padėti Jums sutaupyti.