Trevio pirmąkart dalyvaus „Aurum 1006 km powered by Hankook" lenktynėse! | Trevio

Trevio pirmąkart dalyvaus „Aurum 1006 km powered by Hankook" lenktynėse!

Kartus su partneriais, Trevio pirmąkart subūrė stiprią ir veržlią lenktynių komandą „TREVIO – Next Level Customs Brokers", kuri liepos 14-16 d. išbandys savo jėgas „Aurum 1006 km powered by Hankook" lenktynių trasoje!

Už kokio automobilio vairo sės Trevio komanda?

Mūsų komanda vairuos BMW M4 GT4 automobilį, už kurio vairo sėdės: įmonės „Bunasta“ vadovas Jurgis Adomavičius, įmonės „Intrans“ vadovas Tomas Urbonavičius ir „Dream2Drive” esporto čempionas Edvinas Žadeikis. Lenktynėse komandai vadovaus „Dream2Drive” komandos strategas: Ignas Abečiūnas.

Ką simbolizuoja komandos pavadinimas?

„Next Level Customs Brokers" – tai skaitmeninė platforma ir profesionalūs muitinės tarpininkai, galintys Jūsų muitinės formalumus sutvarkyti greičiau ir pigiau, nes įprasti procesai yra automatizuoti. Trevio tikslas orientuotas į nuolatinį procesų efektyvumą bei naują kelią įprastiems logistikos procesams, todėl jaučiamės pasiruošę išbandyti savo jėgas lenktynių trasoje!

Kviečiame palaikyti mūsų komandą Palangoje bei žengti kartu su mumis į kitą lygį Jūsų muitinės formalumų tvarkymo procese.

Kada lenktynių startas?

Išskirtinius pasiruošimo lenktynėms momentus kviečiame stebėti specialioje Facebook grupėje BMW Motorsport Lithuania, o didžiąją dieną – liepos 16 - mūsų komandą kviečiame palaikyti gyvai Palangos trasoje arba stebint tiesioginę transliaciją per TV6 televiziją!