Trevio aplankė smulkių siuntų logistikos centrą Olandijoje | Trevio

Trevio aplankė smulkių siuntų logistikos centrą Olandijoje

Trevio įgauna pagreitį su Parcel – smulkių siuntų deklaravimo paslauga Lietuvoje!

Prieš keletą savaičių pateikėme „Transporto inovacijų asociacijos“ muitinės pogrupiui pasiūlymą organizuoti verslo ir muitinės atstovų vizitą į Olandiją. Šiam vizitui buvo pritarta ir rugpjūčio 23-25 dienomis, kartu su kitais verslo atstovais ir muitine, UAB „Trevio“ išvyko į Olandiją. Vizito tikslas – pritraukti smulkių siuntų srautus į Lietuvą bei išgirsti verslo ir muitinės bendradarbiavimo formas.

Kaip mums sekėsi?

Olandijoje vizito dalyviai aplankė smulkių siuntų logistikos centrą Europoje, Amsterdame įsikūrusią įmonę „Aero Express“. Vizito metu Olandai pateikė nemažai naudingos informacijos tiek verslui, tiek muitinei. Jie pristatė gerąją Olandijos muitinės praktiką, kuri grįsta verslo ir muitinės atstovų abipusiu bendradarbiavimu ir dalinimusi informacija.

Iš Olandijos – geros žinios!

Vizitas buvo sėkmingas. Bendrai susitarta priimti Lietuvoje bandomąją partiją siuntų iš Olandijos bei įforminti jų importo deklaracijas. Esant sėkmingam bandomųjų siuntų įforminimui – planuojama steigti smulkių siuntų logistikos ir muitinio deklaravimo centrą Lietuvoje ir aptarnauti atvykstančias siuntas, skirtas Lietuvos, Lenkijos, Vengrijos ir kt. rytų šalių rinkoms.

Dalinamės nuotraukomis iš vykusio susitikimo.

1.jpg

2.jpg