Trevio naujiena – smulkių (importo) siuntų automatizuota deklaravimo platforma „Trevio Parcel"! | Trevio

Trevio naujiena – smulkių (importo) siuntų automatizuota deklaravimo platforma „Trevio Parcel"!

Tarptautinės rinkos tyrimų įmonės „Statistita" atlikti tyrimai rodo, kad smulkių siuntų poreikis Europoje pastaraisiais metais yra ženkliai išaugęs. Pavyzdžiui, 2020 m. Europos pajamos iš smulkių siuntų siekė daugiau nei 50 milijardų eurų.

Olandija – 5 pagal dydį smulkių siuntų rinka Europoje. Šioje šalyje smulkių siuntų pardavimai 2021 m. siekė net 30 milijardų eurų! Tokie rinkos pokyčiai paskatino Trevio komandą žengti strateginius žingsnius smulkių siuntų rinkoje pasiūlant „Trevio Parcel" skaitmeninį sprendimą.

Parcel statistika-04.png

Trevio naujasis produktas – „Trevio Parcel"

„Trevio Parcel" – smulkių (importo) siuntų automatizuota deklaravimo platforma. Sistema skirta vežėjams, palengvinanti muitinės procedūras importuojamoms smulkioms siuntoms iš trečiųjų šalių iki 150 EUR. Naudodami „Trevio Parcel“, deklaruosite bet kokį kiekį savo klientų smulkių siuntų Lietuvos muitinėje, sutaupysite savo darbuotojų ir klientų laiką!

„Trevio Parcel" procesas

Smulkių siuntų deklaravimas su „Trevio Parcel“ labai paprastas. Pirmiausia, vežėjas į sistemą pateikia siuntų duomenis ir joms atvykus į sandėlį, pakeičia siuntų statusą į "Atvyko”. Muitinės tarpininkas – pateikia duomenis muitinei, o ši, gavus duomenis, atlieka duomenų patikrą ir išleidžia siuntas į laisvą apyvartą. Tuomet siuntos statusas pasikeičia į "Įforminta", o tai reiškia, kad tokias siuntas jau galima pristatyti gavėjui! Esant poreikiui, per savitarnos portalą galima surinkti ir PVM mokesčius ir papildomą informaciją iš gavėjų.

Ekranai-07.png

„Trevio Parcel" nauda

Didžiausi skaitmeninio sprendimo privalumai:

  • Pilna integracija su LT muitine;
  • 100.000+ siuntų srauto palaikymas;
  • IOSS ir ne-IOSS siuntų deklaravimas;
  • Įmokų surinkimas (el. bankininkystė, banko kortelės);
  • Komunikacija su gavėjais (SMS, email);
  • Galimybė gavėjui koreguoti duomenis, atsisakyti siuntos, deklaruoti kitur ir kt.

Išbandykite „Trevio Parcel“ ir įsitikinkite patys! Susisiekite su mumis ir gaukite geriausią pasiūlymą: https://trevio.eu/lt/susisiekime