„Trevio" sukūrė efektyvų būdą vienu metu išmuitinti 100 000 smulkių siuntų – pirmieji klientai Ukrainos įmonė „Nova Poshta". | Trevio

Trevio sukūrė efektyvų būdą vienu metu išmuitinti 100 000 smulkių siuntų – pirmieji klientai Ukrainos įmonė

20230323_102309 (1)_1.jpg

Oficialiai startavę dar 2022 m. pabaigoje su „Trevio Parcel" sprendimu, jau galime pasidžiaugti sprendimo atnešta nauda – mūsų įmonė aptarnauja vieną didžiausių Ukrainos smulkių siuntų vežėjų „Nova Poshta".

Kuo išskirtinis mūsų sprendimas?

Mūsų sprendimas išskirtinis tuo, kad juo naudodamiesi mūsų muitinės tarpininkai gali vienu metu deklaruoti didžiulius kiekius siuntų – iki 100 000 vnt. Toks sprendimo poreikis Lietuvoje iškilo atsiradus rinkos pokyčiams, kuomet Lietuvoje išaugo e-komercijos ir smulkių siuntų iš Kinijos, Ukrainos ar Amerikos kiekiai. Pradėję kurti sprendimą labai greitai radome partnerių, pirmieji – Ukrainos įmonė „Nova Poshta".

„Šis efektyvus smulkių siuntų deklaravimo būdas iš esmės keičia ne tik Lietuvos, bet Europos e-komercijos ir eksportuotojų verslo aplinką, nes tokių sprendimų rinkoje kol kas nėra. Efektyviai išmuitinus didelius kiekius siuntų, įmonės nuo šiol galės pristatyti siuntas klientams ženkliai greičiau ir pigiau. Kaip pavyzdys, mūsų aptarnaujama įmonė „Nova Poshta“ savo klientams Ukrainoje šiuo metu smulkias siuntas gali pristatyti per 5 darbo dienas. Pasibaigus karui šis skaičius dar sumažės,- sako „Trevio“ įkūrėjas ir vadovas Dainius Berškys.

Kokie kiti sprendimo funkcionalumai?

Be efektyvaus smulkių siuntų deklaravimo, „Trevio Parcel“ susietas su specialiu siuntų siuntėjui ir gavėjui skirtu portalu deklaruok24.lt, kuriame klientai savo siuntas galės sekti realiu laiku. Pasak „Trevio“ įkūrėjo D. Berškio, tokių galimybių savo klientams Lietuvoje negali pasiūlyti net didžiausi Lietuvos vežėjai. „Dažniausiai siuntų sekimo portalai klientams gali parodyti preliminarią siuntos vietą, tačiau apie atliktą operaciją jie sužino tik įvykus pokyčiams. Mūsų siuntų sekimo portalas informuos siuntų siuntėjus ir gavėjus apie jų siuntas realiuoju laiku“.

Kas toliau?

Kaip teigia šio sprendimo autorius D. Berškys, darbas su Ukrainos įmone – tik pradžia. „Šiuo metu aptarnaujame ir keletą lietuviškų įmonių, kaip Shipzee, kuri veža smulkias siuntas iš JAV. Iš tiesių, mūsų klientai gali būti įvairaus modelio įmonės, susijusios su smulkiomis siuntomis. Dažniausiai mes su kiekviena įmone dirbame individualiai ir prisitaikome prie jų poreikių. Mums visai nesvarbu, kiek siuntų aptarnauja mūsų klientai – 100, 1000 ar 10 000. Sprendimo efektyvumu džiaugiasi visi, todėl tikimės, kad greitu metu aptarnausime ir daugiau įmonių iš Ukrainos, Lietuvos, Jungtinės Karalystės ar Lenkijos. Šiuo metu kaip tik deriname integracijas su Lenkijos muitine.“

Daugiau apie šį skaitmeninį sprendimą galima sužinoti galite čia.